Bli Medlem i Partille Taekwondo
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Partille Taekwon-Do Klubb
TRÄNING FÖR ALLA ÅLDRAR - GEMENSKAP - KVALITET - GLÄDJE - ENGAGEMANG

Arbetsgrupper Partille Taekwon-Do

Vi har flera aktiva arbetsgrupper i klubben som ser till att verksamheten i klubben fungerar. Är du intresserad av att vara med och hjälpa till? Hör av dig till kontaktpersonen i den grupp som skulle passa dig!

 

Lokalgruppen
Lokalgruppen ansvarar för att våra lokaler en bra och hög standard. Detta skulle exempelvis kunna innebära att man hjälper till att hålla rent och fint i lokalerna, eller att man hjälper till att köpa in förbrukningsvaror. Gruppen hjälper även till med stora som små ombyggnationsprojekt och det löpande underhållet i lokalerna. Är du intresserad av att vara med och hjälpa till? Hör av dig till Kristina eller Fredrik så berättar de mer!

Kontaktpersoner:
Kristina Benroth 


Information och Marknadsgruppen
Gruppen hjälper till med informationsspridning och marknadsföring för föreningen. Man ser exempelvis till att hemsidan (och sociala medier) uppdateras med nyheter, håller koll på anslagstavlorna på klubben och hjälper till att bygga vidare på klubbens foto och video-arkiv. Gruppen hjälper exempelvis även till med att ta fram värvningsaktiviteter för nya medlemmar, skapa nya affischer/flyers och skriva/skicka in texter till tidningar gällande klubbens aktiviteter.
Är du intresserad av att vara med och hjälpa till? Hör av dig till styrelsen!


Idrottonlinegruppen
För att kunna hålla nere våra träningsavgifter så är det viktigt att vi sköter inrapporteringen och användningen av idrottonline på ett bra sätt. Här hjälper man till att hålla ordning och reda i medlemsregistret, ser över inbetalningen av träningsavgifter och stöttar klubbens tränare kring deras registrering av aktiviteter. Är du intresserad av att vara med och hjälpa klubben i dessa viktiga frågor? Tveka inte att höra av dig till Jonatan, så berättar han mer! 

Kontaktperson:
Jonatan Rydberg  


Trivselgruppen
Vi tror att en förening som bygger på ideellt engagemang fodrar och stärks av en god gemenskap. Vi i trivselgruppen hör runt, planerar och arrangerar sociala aktiviteter i klubben utöver Taekwon-Do träningen för föreningens alla medlemmar. Intresserad av att vara med, eller har du tips på en aktivitet vi borde testa på? Hör av dig till Tobias!

Kontaktperson:
Tobias Hulterström 


Sponsorer och bidragsgruppen Vi letar kontinuerligt efter samarbetspartners som vill stötta och synas i samband med klubben. Tycker
du att det är kul att knyta kontakter med företag och vill hjälpa till att driva klubben framåt? Känner du ett företag som du tror skulle vara intresserad av att gå in som sponsor till klubben? Vill du hjälpa till, och lära dig mer, kring bidragsansökningar till ideella föreningar? Hör av dig till Sofie så berättar hon mer!

Kontaktperson:
Sofie Fredrikson


Träningsgruppen
Denna grupp utgör själva hjärtat av klubbens Taekwon-Do verksamhet då den styr upp och planerar klubbens träningsupplägg, träningspass och träningsgrupper. Gruppen har vidare god kontakt med klubbens instruktörer och ansvarar även för nyrekrytering av dessa.
Har du synpunkter, tips eller frågor kring något av områderna ovan, tveka inte att höra av dig till Martin!

Kontaktpersoner:
Martin Persson 


Tävlingsgruppen
Tävlingsgruppen ansvarar för att klubbens tävlingssugna medlemmar har möjlighet att åka iväg på tävlingar. Utöver detta så hjälper gruppen till att planera och följa upp träningen och utvecklingen för klubbens elitsatsande medlemmar. Har du frågor gällande tävlingar eller en önskan om att hjälpa till kring det administrativa kring dessa? Hör av dig till Martin!

Kontaktperson:
Martin Persson


Utbildningsgruppen
Utbildningsgruppen ser över och anordnar utbildningar för klubbens medlemmar i allmänhet och klubbens instruktörer i synnerhet för att därmed höja och säkerhetsställa en god nivå på
våra träningspass. Utbildningarna kan röra allt ifrån pedagogik och ledarskap till träningslära eller rena Taekwon-Do relaterade vidareutbildningar. Har du tips, önskemål eller idéer kring utbildningar som du tycker att klubben borde kika på? Vill du själv vara med och dra i dessa viktiga bitar? Hör av dig till Henrik!

Kontaktperson:
Henrik Drottz


Evenemang
Evenemangsgruppen ansvarar för klubbens arrangemang som inte tillhör den vanliga verksamheten. Detta innefattar exempelvis läger, seminarier, tävlingar (exempelvis Partille TKD Challenge), klubbdagar och annat som klubben arrangerar. Intresserad av att hjälpa till, eller har du tips eller förslag på ett arrangemang som du tycker att vi borde genomföra? Hör av dig till Henrik!

Kontaktperson:
Henrik Drottz

Administrativ utveckling
G
ruppen som jobbar kring den administrativa utvecklingen på klubben bollar och sjösätter idéer kring hur vi kan förbättra och förenkla de administrativa delarna som i klubben. Har du frågor, synpunkter eller tips och råd kring det administrativa arbetet på klubben är du varmt välkommen att höra av dig till Henrik! 

Kontaktperson:
Henrik Drottz

 
Sponsorer
Samarbetspartners
Partille TaekwonDo
Sociala Sidor
Förbund
Stöd Partille TaekwonDo