Bli Medlem i Partille Taekwondo
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Partille Taekwon-Do Klubb
TRÄNING FÖR ALLA ÅLDRAR - GEMENSKAP - KVALITET - GLÄDJE - ENGAGEMANG

TKD Tigers

Anmäl dig till Tigerverksamheten?

Bli Stödmedlem

Hjälp oss att utveckla verksamheten

Bli Medlem

Börja träna Taekwon-Do

Nyheter

Partille Taekwon-Do
Klubbhistoria

Partille Taekwon-Do klubb grundades av Håkan Hansson 1995 som strax därefter fick hjälp av Mattias Widbom. Bägge två tränar fortfarande i klubben och håller i träningspass.

Under de första åren höll vi till i gymnastiksalar i Valhamra och Porthälla men flyttade vid 2000-talets början till Lillegårdsskolans gymnastikhall, vilket var vårat hem under drygt 10 år. Under sommaren 2014 hade vi dock vuxit oss såpass stora att det var dags för oss att lytta till en egen träningslokal - dojang. Träningslokalen är belägen på Gamla kronvägen 10 i Partille, mitt i Partille.

Vi brukar vara med på samtliga nationella tävlingar och har även representerat Svenska landslaget och där medlemmar har skördat medaljer ifrån både EM och VM. Klubbens medlemmar har även fightat till sig många dussin SM-medaljer under årens gång. Ett verkligt uppsving kring tävlingsresultaten har skett under de senaste åren då vi som klubb bland annat stod som totalsegrare i Svenska Taekwon-Do Ligan (STL) under 2015. Med ett brett spektra av barn, ungdomar och vuxna i alla bälteskategorier ser framtiden onekligen ljus ut på tävlingssidan. För att spetsa till de som tävlar ytterligare finns det dedikerade tävlingspass där tävlingsintresserade på veckobasis kan komma och träna lite extra. För elitsatsande erbjuder klubben en gemensam satsning tillsammans med våra systerklubbar i Frölunda och Kärra. 

Idag är vi ca 500 personer som umgås och tränar tillsammans, vilket gör oss till en av Sveriges största klubbar inom Taekwon-Do. Framtiden ser ljus ut, till stor del på grund av våra engagerade medlemar och drivna instruktörer som tillsammans leder klubben framåt.

Partille Taekwon-Do klubb är en ideell förening. Viljan att lära ut och det brinnande intresset hos engagerade medlemmar avspeglas tydligt på träningarna och ger upphov till våran stora trivsel och välmåendet i våran klubb.

Klubben arrangerar barn och ungdomstävlingen Partille TKD Challenge som hålls under vårterminen här i Partille. 

Under årens lopp har totalt 33 personer graderat sig till svart bälte i Partille Taekwon-Do klubb. 

 
Sponsorer
Samarbetspartners
Partille TaekwonDo
Sociala Sidor
Förbund
Stöd Partille TaekwonDo